Bemutatjuk az új telephelyünket

7 hektáron megvalósuló beruházás, ahol felépül egy habarcs és betonelem gyár, egy logisztikai központ és egy barkács áruház.

Paksi beruházás

Az atomerőmű beruházás és a paksi híd építése pár kilométerre a területünktől történik. Tárolja gépeit telephelyünkön.

Kikötő

A Duna kikötője kb. 3 km-re található. Így vízi szállítást is igénybe tud venni. Áruit tárolja telephelyünkön.

Reptér közelsége

A telephely kb. 300 méterre fekszik a kalocsai repülőtértől. Hozza vendégeit repülővel.

Közvetlen vonatvágány

Telephelyünk saját ipari vágánnyal rendelkezik. Így olcsó szállítással is ki tudjuk szolgálni.

Milyen lehetőségeket kínálunk?

Barkács áruház

Háromezer négyzetméteres barkács raktáráruház kialakítását tervezzük. Erre keresünk olyan kereskedő céget, hálózatot, aki a régióban szeretne új üzletet nyitni, kihasználva Paks közelségét.

Raktárközpont

6000 négyzetméteres 8 beállós raktárépület építéséhez keresünk stratégiai befektetőket. Olyan cégeket jelentkezését várjuk, akik kihasználva a terület előnyeit, innen akarják ellátni termékeikkel az országot.

Parkoltatás

A paksi híd építéséhez kínáljuk őrzött telephelyünket gépeinek, eszközeinek, kamionjainak parkoltatására. Tudja biztonságban milliós berendezéseit.

Csarnok bérlés

Vállalkozásához keres bérelhető csarnokhelyiséget? Több ezer négyzetméter csarnok épül a területen. Időben lépjen és foglalja le. Használja ki a terület sokrétű adottságait.

Bemutatjuk a kalocsai 0575 Ipari Parkot

A telephely terveit a F.A.L. építész stúdió készítette.

Látványterv 0575 Park

7 hektáros területen fog megépülni a képeken látható 0575 Park. A területen két 3000 négyzetméteres csarnok kap helyet, valamint egy 6000 méter nagyságú raktárcsarnok, kamionbeállókkal. A telek végében, a 512-es számú útról is megközelíthető Barkácsáruház fog épülni.

A lenti látványtervek alapján megálmodott 0575 Parkhoz keresünk befektetőket, akik szeretnének csarnokot, raktárterületet, vagy áruházat bérelni. Mi felépítjük a tervek alapján, Ön beköltözik. Igényeket figyelembe tudunk venni, jelentkezzen időben.

Épülő telephelyünk képekben

Új telephelyünket 2019-ben vásároltuk és folyamatosan fejlesztjük, építjük. Már most vegye fel a kapcsolatot velünk, ha érdekes lehet Önnek vagy cégének az ország közepén egy csarnokot vagy raktárépületet bérelni. Ne maradjon le, legyen részese egy modern logisztikai központ kialakításának. 

Beruházásunk több lépcsőben fog megvalósulni. Várható befejezés: 2024.

ha
Elkerített terület
m2
Raktárbázis
m2
Barkácsáruház

Látványterv Barkácsáruház

Minden nagyobb városban működik egy sikeres barkácsáruház. Ahol egy helyen, mindent meg tud vásárolni, ami egy felújításhoz, építkezéshez, kertszépítéshez, vagy lakberendezéshez szükséges. Célunk a Paks-Kalocsa híd létrejöttével a két várost és azok agglomerációit kiszolgáló 3000 négyzetméteres barkácsáruház megépítése. A terület ideális, Kalocsa szélén, az épülő hídhoz közel.

Várjuk olyan kereskedelmi cégek jelentkezését, akik látnak üzleti potenciált egy fellendülés előtt álló régióban.

Látványterv Logisztikai bázis

6000 négyzetméter fedett logisztikai raktárbázis épül Kalocsán, az ország közepén. Ideális hely egy elosztó központ létrehozásához. Közel az M6-os autópálya. Vonaton és kamionon is tud szállítani. Déli szomszédos országok is könnyedén elláthatóak ebből a raktárbázisból.

Olyan cégek jelentkezését várjuk, akiknek szűkségük van raktárcsarnokra az ország közepén, jó infrastruktúrával.

Látványterv Habarcsgyár

A Beerstone habarcsok egyedülálló vízzáró tulajdonságával és tartósságával vívta ki magának népszerűségét. Aki minőségi anyagokkal szeretne építkezni, az a magyar Beerstone termékeit választja. Egyik épülő csarnokunkba költözik be a habarcsgyár, mely ezzel megteremti a lehetőségét, hogy kilépjen a nemzetközi piacra is.

Látványterv Betonelemgyár

A Beerstone márka a habarcsai által lépett be az építőipari termékek gyártásába. A cég fejlődését jól mutatja, hogy az új gyártócsarnok mellett, egy betonelem gyárat is épít a területen. Fő céljuk a csarnoképítésben egyre népszerűbb betonelemek gyártása. Azért választotta a cég ezt a területet, mert akár vonattal is el tudják szállítani a kész elemeket az építkezés helyére. Valamint az alapanyagokat is tudják vonaton keresztül a telephelyre szállítani.

Látványterv Irodaház és rekreációs rész

A 0575 Park városhoz közelebbi bejáratánál egy modern irodaház várja az ide látogatókat. A terület, ugyan jellemzően ipari és logisztikai jellegű, tervezésnél fontosnak tartottuk, hogy megfelelő zöldítéssel, parkkal lássuk el a területet. Hisz sok embernek ez egy munkahely, ahol szeretnénk, ha jól éreznék magukat. A kamionsofőröknek pihenő és tisztálkodási helyet is építünk.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben érdekli a telephelyben lévő üzleti lehetőség, szeretne bérlőnk vagy befektetőnek lenni, keressen bennünket. Az idő rohan, ne maradjon le!

Kapcsolat

Cím: 6300 Kalocsa, Erdei F. u. 54/b.
 
Adószám: 12858271 -2- 03
 
Telefon: +36 30 3 78 79 77