Szolgáltatásaink

Cégünk többfajta szolgáltatást nyújt építőipari kivitelezés területén. Legyen az tervezés, kivitelezés, valamint az építőiparhoz szorosan kapcsolódó tevékenység. Bármelyik érdekli, keressen bennünket. 

Szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését?

Tervezés

Vállaljuk komplett gyártócsarnokok, irodaházak, családi házak tervezését.

Költségvetés készítés

Beruházásokhoz elkészítjük a megvelósulási költségvetést.

Tanácsadás

Építőipari kivitelezés tanácsadás, felmérési munkák

Kivitelezés

Gyártócsarnokok, irodaházak, családi házak építése

Gépi földmunkák

Területrendezés, ásás végzése markológéppel,

Daruzási munkák

Darus kiszállítás, szerkezetek mozgatása, emelése

Egyéb szolgáltatások:

Szolgáltatás

Vashajlítás

6-12 mm vas hajlítását vállaljuk különböző formákra, építkezésekhez, nagy mennyiségben. 

Betonvas hajlításása gyorsan, nagy mennyiségben.  

A vízzárás szakértője

Folyamatosan beázik a pincéje, főfala? Nem találja a megoldást? Kérje segítségünket!

Cégünk a vízzárás szakértője. Az elmúlt 20 évben számos projektet végeztünk, ahol megállítottuk a vízbetörést, nedvesedést. Helyszíni felmérés keretében megvizsgáljuk az okokat, majd felvázoljuk a lehetséges megoldásokat. Segítünk a gyors és szakszerű elhárításban.

Rólunk

Cégünk az elmúlt 35 évben egy szakipari brigádból nőtte ki magát. Kőműves munkákkal kezdtük, majd mertünk álmodni egy nagyot és belefogtunk társasház építkezésekbe. Céget alapítottunk és a tervezéstől egészen az értékesítésig mindent mi végeztünk. 

Majd a válság arra ösztökélt minket, hogy új szegmens fele is nyissunk. Így kezdtünk bele tíz éve a csarnoképítésekbe. Azóta a cégünk munkáinak 80%-át ilyen építések teszik ki. 

Az elmúlt évtizedekben nagyon sok projekten dolgoztunk, több esetben műemlék jellegű felújításokon. Így kerültünk kapcsolatba a Vicat prompt cementtel és lettünk a hivatalos magyarországi forgalmazói. A római cement gyors kötési ideje, valamint strapabírósága sokszor bizonyított. Az országban sok rekonstrukciónál használták az általunk forgalmazott cementet. Mivel segíteni szerettünk volna a tökéletes felhordásban, ezért megalkottuk saját márkás termékünket Beerstone márkanév alatt, mely a családnévből született. Többfajta terméket alkottunk a vízzárásra, gyorsjavításra, műemlékvédelemre, dekorációs öntésekre. Termékeinkről többet is olvashat a Beerstone.hu oldalunkon. 

Cégünk folyamatosan fejlődik, aminek keretében egy új telephelyet álmodtunk meg, ahova habarcsüzemünk fog átköltözni, valamint betonelem gyártásba kezdünk. Telephelyünkön egy logisztikai bázist és egy barkácsáruházat is szeretnénk felépíteni. Bővebben erről is olvashat oldalunkon. 

Vállalkozásunk mindig is törekedett a a rendezettségre, modernitásra, dinamizmus, új technológiai megoldásokra, új alapanyagok megismertetésére és használatára. Hiszünk abban, hogy ezek az értékek tesznek bennünket azzá, akik vagyunk. 

Mivel foglalkozunk?

Cégünk elsősorban építőipari kivitelezésekkel foglalkozik, az alábbiak szerint:

Vállaljuk telephelyek, csarnokok, irodaházak, családi házak tervezését, költségvetésének elkészítését. A kivitelezési munkák megszervezését, elvégzését, pályázatos építkezések esetén kapcsolattartást a pályázatíró céggel. E-napló vezetése, alapanyagok beszerzése. Mindent végigmenedzselünk, ami egy ilyen építkezés során felmerül. Ön jóváhagyja a terveket, mi átadjuk a végén a kulcsokat. 

Költségvetés készítése, pályázati előkészítés, e-napló vezetés, építési tanácsok. Vegye igénybe szolgáltatásainkat. 

Vállalunk daruzási kiszállítást, daruzási munkákat, valamint gépi földmunkákat, terület előkészítéseket. Továbbá foglalkozunk betonvas hajlítással. 

Saját márkás habarcs termékek gyártását és forgalmazását végezzük. 

Vállaljuk komplett beruházáshoz építőanyagok beszerzését. Jó partnerkapcsolatunknak köszönhetően olcsóbban tudjuk beszerezni a termékeket, mint, ahogy Ön kapná. Nem kell több üzletet felkeresnie. Mi összeállítjuk amire szüksége van és egyben kiszállítjuk. 

Új telephelyünkön 6000 négyzetméter fedett raktárcsarnokot kínálunk. 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolat

Cím: 6300 Kalocsa, Erdei F. u. 54/b.
 
Adószám: 12858271 -2- 03
 
Telefon: +36 30 3 78 79 77